Азис пак се изтипоса а-ла Андреа, не можел вече да се контролира

Архив Бургас

18-07-2012, 12:31

Снимка:

facebook.com/Azis-Original

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Фолквеличието изостави буклите и сега е с изправени русо-розови коси досущ като колежката си, и сам призна, че не може да се познае.

Фолкфурията Азис не пропуска възможност да се покаже на феновете си като в последната си трансформация костинбродският славей е зарязал русо-розовите букли, но не и визията а-ла Андреа.

Азис се изтипоса на кадро в социалната мрежа с нацупени устни и изправени кичури и предизвика фурор сред повечето си почитатели, които одобряват новото му излъчване безапелационно.

"Вече не мога да се контролирам, не мога и да се позная", е коментарът на фолкзвездата към снимката.

За по-малко от половин час над 200 души лайкнаха фотото и подкрепиха със сочни коментари като "горещо", "бевърли хилс гърл" и "ти си единственият човек, на когото отива да бъде и мъж и жена" новото излъчване на идола си.

Според някои от коментарите визията на Азис вече съвсем се е доближила до тази на колежката му и приятелка Андреа и двамата са станали на практика неразличими един от друг.

По-скептично настроените обаче се питат истинска ли е косата на певеца. Не липсват и откровено злостни коментари от рода на "Майко, ще уплашиш хората по София и без това са малко".

Други пък се възмутиха, че няма вече част по тялото на Азис, която да не е претърпяла модификации. "То не бяха устни, скули, бедра, зверски лещи, с които си страшен, не хубав", пишат фенове и открито заявяват, че Азис си ляга вечер не с мъже, а с поредната мацка, на която едва ли ще е приятно той да има по-изваяни скули от нейните.

Надали това обаче ще спре фолквеличието да си прави експерименти със себе си, както и да ги показва в социалната мрежа, където предизвиква небивал интерес и коментари от много позитивни до крайно отрицателни, което все пак вероятно е целта на целия театър, шушукат злобарите.