Животът на Сесил Каратанчева: жени, наркотици и побой

Архив София

19-07-2012, 14:34

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Бащата на Каратанчева системно бие дъщеря си заради обратната й сексуална ориентация

Скандална информация за Сесил Каратанчева пуска в.”Шоу” по страниците си. Твърди се, че тенисистката трудно се концентрира, когато е на корта и отсрещната състезателка има готина визия. Нашата русокоса спортистка тероризирала с пиперливи, неуместни и твърде дръзки смс-и “жертвите си” от женски род, а в шкафчето си имала разнообразни секс играчки, докладва медията.

Като малка израстнала в стая, облепена с плакати на най-титулуваната лесбийка в света на тениса – Мартина Навратилова и си мечтаела да бъде като нея.

Мери Пиърс, друга известна с обратната си сексуалност тенисистка, хлътнала по нашето момиче през 2005 г. Магията между двете дами се случва, когато българката грабва шампионската титла за момичета на “Ролан Гарос” и заема първо място в световната ранглиста за възрастта си. А в трибуните, възхитена от нейните тенис умения и женствена визия е именно Мери Пиърс. Известна с дългите си крака и огромния бюст, с които изкушава доста мъже, но ги показва само пред жени, Мери е първата сериозна тръпка за Сесил.

Но връзката им не продължава дълго време. Бащата на Сесил – Радослав Каратанчев, не можел да допусне, че дъщеря му има обратна сексуална ориентация. Опитвал се да й бъде приятел, за да разгадае най-затънтените й тийнейджърски тайни, но с добро не се получило. Забранил й да излиза с приятелки, спрял джобните, лишил я от мобилен телефон, телевизия и интернет. Заключвал я в стаята й, като три пъти дневно майка й оставяла храна пред вратата, почуквала, за да си вземе Сесил яденето, и отново завъртала ключа от външната страна. Живот като в женски затвор! Тенисистката имала дори режим за ходене до тоалетна – 2 пъти на ден. През другото време разполагала с леген, където да облекчава нуждите си. Садистичното поведение на Каератанчев продължило няколко месеца и това е периодът, в който дъщеря му пропада в световната ранглиста.

Понеже не била от най-кротките и послушни девойки, Сесил отправяла груби словесни нападки към баща си, налитала му и с юмруци, разказват приятели, пред които тя разказала гнусната история. В такива моменти следвал груб побой и остри обиди от страна на Каратанчев.

Въпреки тормоза, който налагал баща й, девойката не спряла да си пада по свои колежки. Разбрала обаче, че трябва да се изхитри и да излиза по-често с индивиди от противополжния пол. Заблудата продължила немного, защото папараци я изхващали в обятията на непълнолетна мацка, в столичния клуб “Червило”.

След като нашенката започнала да досажда и на сръбкинята Ана Иванович, от профисионалната асоциация на жените в тениса я предупредили да внимава с поведението си спрямо останалите тенсистки.

Освен сбърканата сексуална ориентация, Сесил имала и друг проблем – наркотиците. Тя изпразнила банковите сметки на баща си, за да се снабдява с кокаин, парадирайки с богатство пред приятелите си. След като разбрал, баща й започнал да я държи все по-дълго извън България. Когато била на лагери в САЩ и по турнири, тя успявала да се “запази чиста”.