Не босненците, сектор "Б" "обеси" Левски

Архив София

22-07-2012, 14:38

Автор:

Ангел Домусчиев, Sportline.bg

Всичко от Автора

Защо никой не се заема с малоумниците, които вдигнаха плаката за Ратко Младич и Аркан?

Войната на идиотите, наричащи себе си фенове на "Левски" и ФК "Сараево", продължава с пълна сила.

Нагледахме се на простотии тези дни, но явно още нищо не сме видели, кулминацията се очертава да е преди, по време на и след реванша в Босна. Днес въпросните ректуми произведоха още кафении, които обиколиха медийното пространство. Върхът бе "обесеният" от някаква си фракция "Ордите на злото" национален герой на България - Васил Левски. Гугутката отвърна с: "Не ни е страх от тези, готови сме за бой!".

Чудя се има ли по-малоумно нещо от така наречения ултрас на футболен клуб? Особено на балканските такива. И за какъв кютек се стяга шефът на "сините" привърженици? Вместо да се кани на босненците, Владимир Владимиров веднага да отива при идиотите, които издигнаха транспарнта в сектор "Б", разпалил тази безмислена война. А именно: Ратко Младич и Аркан ви ебаха. Сега на ред сме ние". Точно тази група кукавелници "обеси" Левски. Защото ако го нямаше този плакат, в момента щяхме да пишем и говорим за футбол, не за ответната отвратителна реакция на "Ордите".

Да издигнеш надпис в подкрепа на авторите на етническото прочистване в Босна по време на мач в Лига Европа е висша форма на олигофренизъм. Направо си е чист левскизъм, защото тези не го правят за първи път. Всички помним как си позволиха да наврат в носа на Европа свастиките, с които ни орезилиха яката в мача с Барселона на Националния стадион.

Гнусотията на част от сектор "Б" край няма, а никой не прави нищо по въпроса. Реакция може да очакваме единствено от компетентните органи на ФИФА и УЕФА. Че тези у нас продължават да си бъркат в носа.

Сега чакаме със свити сърца мача в Сараево. Пази Боже да не се стигне до нещо по-сериозно, защото откритите призиви от страна и на двете агитки са да се лее кръв. Защо!!! Аз не искам да виждам босненски подигравки с Васил Левски, заради група от сектор "Б", която е пропуснала еволюцията на човечеството. Със сигурност на това мнение са още много трезвомислещи хора, такива с нещо в главата. Ще попитам тези, които вдигнаха плаката за Аркан, дали сега се чувстват по-големи играчи, по-големи мъже? Популярни ли сте, малоумници? Вечерта след мача похвалихте ли се на мама и тате какво сте направили? Такива са срам за България, срам за футболен клуб Левски. И за Апостола, когото "обесиха" в часа, в който мръсните им ръчички издигнаха въпросния транспарант.