Ексклузивно! "Титан" предложи ЦСКА на Коко!

Архив Пловдив

23-07-2012, 16:43

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

Ангел Домусчиев, Sportline.bg

Всичко от Автора

Гриша Ганчев не влезе в ЦСКА, но Коко Динев може да го направи съвсем скоро, разбра Sportline.bg от хора, много близки до бизнесмена

Дават на Динев 20% от акциите срещу дълга за Крачунов и пет играчи

Гриша Ганчев не влезе в ЦСКА, но Коко Динев може да го направи съвсем скоро, разбраха колегите от Sportline.bg от хора, много близки до бизнесмена. Още миналата седмица собствениците на "червените" Димитър Борисов и Иво Иванов са говорили с него и са му предложили 20% от акциите на клуба.

Разбира се, има поставени условия от страна на Гърнетата - акциите са срещу дължимата сума за Пламен Крачунов, която е около 300 000 лева, а Динев трябва да убеди и петима от футболистите на Локо да го последват на "Армията". Това са французите Юнес Бенжелюн и Джереми Родригес, Сержиньо, Христо Златински и Михаил Венков. За първите двама информирахме първи по-рано през деня.

Все още не е ясно окончателното решение на Коко Динев. Той не крие симпатиите си към ЦСКА и е в отлични отношения с "Титан". Дали обаче е готов да управлява с тях остава да разберем. Яснота около евентуалното влизане на вече бившия бос на "смърфовете" в ЦСКА ще има в близките дни.