Чакат Стоичков в Уест Хем

Архив София

26-07-2012, 14:23

Автор:

Васил Хаджийски

Всичко от Автора

Христо лети за Лондон до две седмици, разбрал се е с Гриша Ганчев

Христо Стоичков ще лети за олимпийското село в Уест Хем до десетина дни, научи Sofiautre.bg от сигурни източници.

Камата се е договорил с настоящия си работодател Гриша Ганчев да отскочи за 48 часа до Лондон и да подкрепи олимпийците ни. Най-вероятно това ще стане следващия уикенд, който е последен преди да започне футболното ни първенство.

Както е известно Стоичков бе предложен от Стефка Костадинова за знаменосец на олимпийската ни делегация. Ангажиментите на Златната топка в Литекс обаче провалиха тази идея. Така утре вечер трибагреникът ни ще бъде носен от Йордан Йовчев. Самият Ицо заяви още преди време, че голямата му мечта е да се появи на Олимпиада, пък било то и без да участва на нея. Костадинова ще се опита да доведе Стоичков в Лондон за българската вечер на Олимпиадата, която е планирана за средата на състезанието.

Другият вариант за Стоичков е да стане част от делегацията на Росен Плевнелиев. Българският президент е потвърдил, че ще дойде за три дни на игрите, но не е уточнил кога. Най-вероятно държавният глава ще иска да види на живо финал на български състезател, който може да ни донесе златен медал. С Плевнелиев ще пътуват още 15 негови гости.