"Комиците" с две представления в Летния през август

Архив Бургас

28-07-2012, 11:34

Автор:

Славея Стоянова

Всичко от Автора

Бургазлии ще могат да видят любимците си в две последователни вечери на 17-и и 18-и август от 20,30 часа в Летни театър.

Щур купон и много смях ще получат феновете на Любо Нейков и компания, които тръгват на националното турне “Кръвта вода не става".

Мотото на "Комиците" тази година не е избрано случайно. Турът през 2012 е посветен на 100-годишнината от Балканската война.

“Българската кръв вода не става, тази кръв е съвест и история, „мощта на тази кръв е истината", обясняват по-нестандартната идея от екипа.

Националната обниколка включва участия в 9 града в страната. Бургазлии ще могат да видят любимците си в две последователни вечери на 17-и и 18-и август от 20,30 часа в Летни театър.

Росен Петров ще е една от изненадите, които със сигурност ще повдигнат настроението на бургаската публика в разгара на отпускарския сезон. Водещият на “Нека говорят” ще се присъедини към Любо Нейков, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов,  Кръстю Лафазанов и компания.

Купонът ще допълни певицата с ангелски глас Деси Добрева. Специалнио участие в звездното турне ще вземат и световните шампиони по бийтбокс Скилър и Печенката.

Билетите ще се продават от началото на следващата седмица в магазините на „Технополис".