Рецепта за милиони

Архив София

30-07-2012, 10:31

Автор:

Стойчо Керев

Всичко от Автора

В текста, който предстои да прочетете са кодирани думите в превод на български. Ако искате да сте богати четете внимателно.

Как се правят бързи милиони? Какъв е пътя към лесната печалба? Защо някой успявят, а други не? Искате ли да научите тайната на парите?

Добре. В следващите редове ще получите една магична формула. Практикувайте я всекидневно и парите ще Ви отрупат с благодат. Мнозина са повярвали и днес берат плодовете. Дори става по-бързо от очакваното.  Млад бизнесмен ми се обади от чужбина преди дни с благодарност. Разменихме няколко приятни думи и се разбрахме да се видим във Флоренция на есен. Покани ме в знак на уважение.  Малко преди да реша да разкрия санскритските думи получих смс от Нели. Момичето беше изпаднало в тежък финансов срив и салоните и фалираха един след  друг. Днес е усмихната и ведра и се радва на клиенти напук на кризата. Текстовото и съобщение публикувам със съгласието и: „Изпращам ти най-топлата целувка. Формулата работи! Каквото поискаш...”  Моя позната от Плевен ми пише редовно с молба да работим заедно. За сега се въздържам. Тя е толкова нетърпелива, че иска секундата да е два пъти по-малка по времетраене.  Е, в такъв случай искам да не променям времевите единици.

Има условие заклинанието да проработи. В текста, който предстои да прочетете са кодирани думите в превод на български. Ако искате да сте богати четете внимателно. Всичко зависи от усещането ви за доброта и отдаденост. Бъдете концентрирани и възприемайте. Едва ли някой някога ще си позволи да сподели тази могъща формула. Има причина да стане достъпна и умните читатели ще я разберат. Определението за рецептата е кратко. Тя сработва безотказно. Доказано и документирано. Още през 1925 година във времената на унищожителната рецесия в Америка, тези с достъп до формулата са натрупали несметни богатства. Пренесена е от адепт живял, никой не знае колко дълго в района на Панч Покхари в Тибет. Там се намират езера, които поразително приличат на седемте в Рила.  Разликата е, че са пет. Абхаядата Шри, в последствие е основана школа с това име,  попада в най-трудните години за новата супер сила САЩ по неведоми пътища. Живее и обикаля надлъж и шир като е канен за специален гост от различни хора. Не е споделял с всеки рецептата на милионите. Явно е получавал информация на кого да я разкрива. И наистина мнозина получават думите на Шри. Родовете им са забулени в секретност за външния свят. Малко след това формулата е скрита. Ако започвате да си мислите за филма „Тайната” сте на грешен път. Говорим за толкова силна комбинация от думи, че закона за привличането е като новородено пред аксиомата за милиони. Може би сте се питали често за числата от тотото или залаганията дали извънземни ще кацнат на Олимпиадата в Лондон? С думите, които ще дам няма да имате никакво желание да се интересувате от скучни мероприятия на разни междугалактически пътешественици. Още по-малко от шестте цифри за седмична печалба. Оставете тези терзания на други. С времето формулата доказва успеха си и се предава от човек на човек. Знанието за свещените думи се появява отново в средата на 80-те на различни места по планетата. САЩ, Русия, Индонезия, Бразилия, Германия, Китай.  Ако си направите труда да прочетете за забогателите от нищото милионери по онова време ще се убедите сами. Следва поредното и скриване от очите на света. Говори се, че е засекретена заради алчността на получилите я. Друга теория твърди за използването на парите за нечисти цели. Оръжие, наркотици, политически убийства... Както и да е. В ръцете на хората и най-невинната играчка може да се превърне в инструмент за насилие.

Днес във времената на криза и задлъжнялост древното познание търси врата към човечество. Мнозина ще повярват, други пълни със скептицизъм ще останат в средните векове на съзнанието си. Всеки има право на избор.

(следва продължение)