От Тунис до Родопите - изборът на първите дами и мъже (снимки)

Архив Пловдив

02-08-2012, 18:09

Снимка:

ПловдивУтре

Автор:

Екип на ПловдивУтре

Всичко от Автора

Повечето местни политици ще отдъхват повторно през август

Днес беше последната сесия на Общинския съвет в Пловдив. Местните депутати излизат в лятна ваканция. И въпреки, че през юли не са почивали официално, повечето от тях вече са с плътен слънчев загар, видя репортер на ПловдивУтре. Това не им пречи през отпускарския август да повторят приятното преживяване и отново да се излегнат под дебела сянка или на атрактивен плаж. Не всички признаха къде са отмаряли и дали имат планове за още една почивка, но тези които го направиха бяха откровени.

Съветничката от „Съюз за Пловдив“ Дани Каназирева, която до скоро оглавяваше партията, е прекарала седмица в турския курорт Анталия и може да се похвали със свеж вид. „Но ще почина и през август – на Тунис“, разкри русата дама. На чужд плаж ще релаксира и председателят на Общинския съвет арх. Илко Николов. Той каза, че категорично предпочита морето, но не нашето.

В турски курорт е събирала тен и днешната рожденичка Гичка Кърнева. „Починах си добре, а този месец ще отдъхна на семейната вила“, сподели тя. „Искам да благодаря на всички, които днес ме зарадваха с огромни букети“, каза Кърнева. Не издаде обаче какъв подарък е получила вкъщи, но по широката усмивка разбрахме, че изненадата е с висока за рожденичката стойност.

Плаж на Южното ни черноморие е предпочитаната дестинация за адвоката Георги Колев. Популярният като конте № 1 в местния парламент днес беше заложил не само на визията. Колев по всичко личи, че разбира от качествени аромати, защото от него се разнасяше Lalique - Encre Noirе (Черно мастило). Парфюмът не е популярен с прекалено високата си цена, защото може да намерите опаковка от 100 ml под 100 лева. Но на уханието му залагат само истински ценители на загадъчните аромати.

Зам-кметът Георги Титюков това лято няма да види морето. „С бебе на година и два месеца едва ли ще отпътуваме за Черноморието. Но пък ще отидем на прохладно място някъде в Родопите“, сподели семейните планове младият татко.

Бившият градоначалник на Пловдив Славчо Атанасов също е от групата на вече релаксиралите. Той уточни, че си е починал добре 3 дни на плажа. „На нашето море отпразнувахме големия успех в семейството. Дъщеря ми е приета в меката на медицината - Медицинския университет в Пловдив. Много съм щастлив“, похвали се Атанасов.

Новият изпълнителен директор на фондация “Пловдив 2019” Николай Близнаков се цепи от всички изброени. „Няма да почивам нито през август, нито през септември. Чака ме много административна работа“, каза той. „Пък и не забравяйте, че имам няколко научно-фантастични произведения и мога да релаксирам с помощта на въображението – пътувайки в съзнанието си“, разказа шефът на фондацията.