Хотелите в Бургас фул за Spirit-а, имало резервации още от февруари

Архив Бургас

02-08-2012, 16:51

Снимка:

архив БургасУтре

Автор:

Славея Стоянова

Всичко от Автора

"Нямаме никакви свободни места през уикенда. Около 100 човека звънят ежедневно, получаваме и много писма”, обясняват рецепционисти.

Хотели и квартири в Бургас са фул с меломани от цял свят, които са пристигнали вече заради Spirit-a, показа репортерска проверка на БургасУтре

Телефоните в почивните комплекси прегряват, но от месеци стратегическите места за нощувка особено около зоната на фестивалния град са резервирани. Някои са се обадили да запазят места още през зимата, за да са 100% сигурни, че ще имат нощувки в дните на мащабното музикално събитие.

'На ден имаме по 15-20, дори 30 запитвания. Дните около фестивала са пълни още от февруари. Имаме постоянни клиенти, които посещават града заради Spirit-а и отдавна са направили резервациите си”, казаха за БургасУтре от хотел “Булаир”.

В луксозния хотел "Бургас" също отдавна всички стаи са заети. Комуникативното място на комплекса го прави предпочитано за меломаните, които ще прекарат следващите три дни, танцувайки под бургаското небе с едно от най-добрите изпълнители в света.

"Нямаме никакви свободни места през уикенда. Около 100 човека звънят ежедневно, получаваме и много писма”, обясниха рецепционистите в хотела.

Както и предни лета след като легловата база в града се запълни на 100% музикалните фенове се пренасочват към бургаските квартали Сарафово и Крайморие.

Все по-трудно обаче се намират свободни квартири или хотелски стаи и там. Сарафовският хотел “Санта Мария” също връща всички запитвания за датите на тридневния фест.

Ентусиастите да видят на живо Продиджи, Корн и Бъста Раймс все още имат шанс да резервират уютна стая в Крайморие, където свободни легла засега се намират, но повечето хотели и там са пълни.