Азис изкопира и Николета Лозанова

Архив Бургас

02-08-2012, 20:28

Снимка:

Night Flight/ Фейсбук

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Един от феновете на фолкзвездата го сравни с Тайра Банкс, а друг с Джанет Джаксън. Доволен от предложението на почитателите си, Азис все пак настоя, че държи да си прилича на Николета.

След като открадна секси визията на фолк фурията Андреа, сега Азис започна да копира плеймейтката Николета Лозанова.

Фолкпевецът напоследък играе ролята на хамелеон и често се преобразява по време на свои участия. След като се появи дуетът му с Андреа, костинбродският славей започна да ходи на участия с перука в цвета на булката на Кубрат Пулев, а и тоалетите му доста напомняха на нейните.

Снощи кралят на фолка изненада с ново амплоа и според всички присъстващи този път първообразът е Николета Лозанова, пише dnes.bg

За никого не е тайна, че Азис и футболната съпруга са доста близки и често са заедно по дискотеки и светски събития. В личния си профил във фейсбук Азис публикува своя снимка, на която е с дълга кестенява коса и е обгрижван от стилиста Венелин Кондаков, предаде megalife.bg

"Сега ще започнат едни сравненения с Николета", шегува се певецът.

Един от феновете на фолквеличието го сравни с Тайра Банкс, а друг с Джанет Джаксън. Доволен от предложението на почитателите си, Азис все пак настоя, че държи да си прилича на Николета.

Някои прогнозираха, че Азис разиграва поредния си пиар с плеймейтката и нищо чудно тя да стане главна героиня в предстоящия клип.

Засега обаче единствената сигурна информация е, че Божинова ще се включи в снимките на новото видео на Емилия, което ще бъде реализирано до края на месеца. Двете ще застанат пред камерата на Люси и Данчо Петков на 5 август в София.