Започва Майна Олимпиада на „9-ти километър“ (снимки)

Архив Пловдив

03-08-2012, 13:15

Снимка:

ПловдивУтре

Автор:

Анастасия Близнакова

Всичко от Автора

Първото състезание е плуване, за второто превръщат басейна в гребен канал 

Майна Олимпиада стартира днес в Акватека „9-ти километър“ от 22 часа и ще продължи цял месец - до 2 септември. Събитието е гарнирано с красиви участници, различни спортове и много хумор. Дисциплините ще са алтернатива на тези, които се играят на Олимпиадата в Лондон.

Така че, ако Лондон ви се струва далече и няма как да отскочите до там, елате на Акватека "9-ти километър", тя е наблизо. И тук е важно участието, а не победата. Малко релакс, щури емоции и забава никога не идват в повече. При това далеч от градския шум, близо до басейни, бар, ресторант и приятни хора.

Първото състезание на Майна Олимпиада ще е по плуване и гребане с лодки в големия басейн. След него надпреварите ще са по футбол, бадминтон, шах, табла и традиционния за плажа турнир по белот. Водеща ще е Мис Силикон 2012 Десислава Младенова, която е бивша лекоатлетка.

Едни от най-добрите диджеи и танцьори в града ще се грижат за настроението на участниците и зрителите на уникалното спортно събитие.

Утре вечерта е запазена специално за дамите. Лейдис найт на Акватека „9-ти километър“ посреща момчетата от Grandos, които ще танцуват и ще покажат мускулестите си тела за нежната половина от посетителите.

Всеки може да се запише за участие в Майна Олимпиадата на посочените контакти във Фейсбук страницата на Акватека „9-ти километър“. Входът е 3 лева. Очаквайте подробна информация за дисциплините и началните часове на състезанията. Едно е сигурно – очакват ви много положителни емоции, усмивки, адреналин, подаръци за смелите и награди за най-добрите – победителите.