Перфектен педикюр и релакс с рибките на щастието

Архив Бургас

03-08-2012, 10:19

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

Fish Spa с малките, игриви Garra Rufa деликатно масажират ходилата и подобряват кръвообръщението

Несравним релакс и перфектен педикюр едновременно гарантира актуалната през последните 3 сезона процедура Fish Spa. 2 в 1 терапия се предлага най-масово в Слънчев бряг. Цената започва от 20 лв. и зависи от времетраенето.

При процедурата Fish Spa, ентусиастите отпускат краката си в неголям басейн с малки беззъби рибки Garra rufa. Те отстраняват мъртвите и втвърдени клетки на кожата и същевременно нежно масажират краката.

Това е изключително приятно, релаксиращо и уникално по рода си изживяване. Малките игриви Garra Rufa, наричани още рибки на щастието, гарантират абсолютен покой за краката ви.

Те деликатно масажират ходилата, подобряват кръвообръщението и стимулират акупунктурните точки, въздействайки на нервната система, за да релаксирате. Умората и стресът изчезват мигновено.

Процедурата е извстна и като естествен природосъобразен пилинг и за разлика от педикюра, при нея не се увреждат живите клетки, тъй като рибките отстраняват единствено най-горния мъртъв слой кожа на ходилата ви. Garra Rufa подобряват кръвообращението, спомагат за подмладяване на клетките.

Процедурите се извършват в специални аквариуми и са с продължителност 15 минути. Подходящи  са за всеки, който иска да опита нещо ново, нестандартно и екзотично.

Всеки от аквариумите   има най-съвременна филтрираща система, осигуряваща чиста вода и здравословна околна среда за рибките и хората. На 20 минути аквариумите се филтрират с помощта на специална система за стерилизация.

Методът с "рибките на щастието" не може да бъде прилаган на хора с татуировки, открити рани и гъбични инфекции.

Без съмнение след 15-минутната процедура обаче ходилата са много по-гладки от преди.