Диляна Попова и Елена Петрова си скубят косите

Архив Пловдив

06-08-2012, 13:11

Снимка:

skandalno.net

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Двете се скарали за роля в нов сериал

Новата комедийна драма за гимназисти, която се подготвя от продуцентите на "Стъклен дом" скара красавиците Диляна Попова и Елена Петрова, пише Lifestyle.bg. Димитър Гочев и Димитър Митовски искали да запазят и двете за новата си продукция, но не можели да изберат коя да играе секси класната.

Първоначално ролята била поверена на Елена, която трябвало да впечатлява учениците като готината даскалица, подобно на световния хит на Fox "Клуб веселие". Внезапно обаче продуцентите променили образа и избрали за секси учителката смуглата Диляна. Тя сама се похвали за това, директно от плажа на къмпинг "Градина", където разпуска в момента.

Според слуховете Диляна открито заявила пред конкурентката си Петрова, че ще се справи по-добре с ролята, където ще трябва и да пее. Дори обявила Елена в некадърност, пише "Всеки ден". Двете буквално започнали да си скубят косите, въпреки опитите на сценаристите да ги успокоят.

Предложение да играе в поредицата наскоро отхвърли и поп звездата Нели Рангелова. Продуцентите опитали да я пъхнат в кожата на вокален педагог, но условието им било да изглежда като занемарена лелка и тя отказала, за да не накърни имиджа си.