Пиян овчар преби приятелката си до смърт

Архив София

06-08-2012, 14:21

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Жената е откарана по спешност в болница, но издъхва след броени часове от масиран кръвоизлив в мозъка и прекъсната артерия на гърба, довела до анемия

33-годишна жена бе пребита до смърт от собствения си приятел, предаде БургасУтре.

Кървавата драма се разиграла в Българово в събота

42-годишният бияч се почерпил солидно, след което започнал да налага приятелката си. Жената била откарана по спешност в болница, но издъхнала след броени часове. Аутопсията показала, че причина за смъртта са нанесени множество съчетани травми по цялото тяло, които предизвикали масиран кръвоизлив в мозъка и прекъснали артерия на гърба, довела до анемия.

Заподозрян в извършения с юмруци и ритници побой е 42 годишният Г.М., с който тя живеела на съпружески начала. Мъжът работел като овчар из околията на Българово. Самият той подал сигнал на 112 за побоя.

По данни на полицията вече има данни за съпричастността му към извършеното престъпление, но тъй като е бил зверски пиян не е могъл да даде адекватно обяснение за случилото се.

По първоначална информация битов скандал стои зад жестокия побой. Г.М е привлечен като обвиняем за умишлено убийство и е задържан за 72 часа.

По всяка вероятност мярката му за неоклонение ще се гледа утре.