Започна подготовката за 6-ия Spirit of Burgas

Архив Бургас

07-08-2012, 13:20

Снимка:

Славея Стоянова

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

Организаторите споделиха, че са започнали преговори с хедлайнерите на главната сцена за предстоящото издание на фестивала

Стартът на подготовката за шестото  издание на най-големия музикален фестивал в България SPIRIT of Burgas 2012 вече е даден, съобщиха организаторите само ден след края на тазгодишния фест. 

В продължение на 3 дни над 30 000 меломани се забавляваха на Централния плаж в Бургас по време на петото издание на SPIRIT of Burgas. Фестивалът мина изключително успешно – нямаше нито едно отменено участие на хедлайнер и сериозни инциденти.

Една от най-големите атракции на фестивала бяха графити винилите на хедлайнерите, разположени под централния вход на SPIRIT of Burgas. И през трите дни един от най-талантливите артисти в България ESTEO рисуваше лицата на Бъста Раймс, Кийт Флинт и Джонатан Дейвис. Винилът на Кийт попадна в официалната фейсбук страница на The Prodigy, където групата качи цял албум със снимки от концерта си у нас, а този на Джонатан лично мениджмънтът на Korn помоли да запази като спомен от участието си на SPIRIT of Burgas и час след концерта отнесе със себе си.

 “SPIRIT of Burgas 2012 беше най-успешното издание на фестивала до момента. Щастливи сме, че успяхме да отоговорим на всички очаквания на феновете и се справихме с предизвикателството да осигурим спокойствието и комфорта им. Получихме много поздравления и благодарности за добрата организация, както от нашите партньори и посетителите на фестивала, така и от артистите на всички 5 сцени.

Смятам, че няма по-добро признание и награда за усилията и наистина неспирната работа на целия екип и мога да кажа, че това ни ентусиазира и зарежда с енергия за следващото издание. Благодарим на всички за съдействието и се надяваме следващата година лайнъпът да бъде още по-силен.“, каза Стефан Еленков, изпълнителен директор на SPIRIT of Burgas.

Организаторите споделиха, че са започнали преговори с хедлайнерите на главната сцена за предстоящото шесто издание, SPIRIT of Burgas 2013.