Синди Крауфорд на 46 - отново висока класа

Архив Бургас

07-08-2012, 14:58

Снимка:

сп. Tatler

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

46-годишната красавица казва, че се чувства късметлийка и че се радва, че е от златното поколение на т.нар. супермодели.

Незалязващият супермодел Синди Крауфорд отново демонстрира своята съвършена красота и висока класа. Тя го прави от страниците и корицата на списание Tatler, септември/2012,пише dnes.bg.

Фотограф на елегантната сесия е Рувен Афандор, а неин стилист е Дийп Кейли.

Двамата са успели да измъкнат най-чаровните усмивки на уникалната Синди, която отдавна не се беше появявала на корицата на модно издание (след като е красила кориците на повече от 600 списания).

В интервюто Синди споделя доста детайли от живота си като модел, съпруга и майка. 46-годишната красавица казва, че се чувства късметлийка и че се радва, че е от златното поколение на т.нар. супермодели.

„Днес за повечето от кориците на модните списания, както и като рекламни лица на повечето козметични марки редакторите избират холивудски актриси. Двете професии са много различни, но според мен само един модел знае как наистина да работи с фотографите", споделя тя.

Синди живее в Малибу и в ежедневието не се гримира. От 14 години е омъжена за ресторантьора Ранди Гербер, който я спечелил с непринудеността си. Двамата имат две деца - Пресли и Кая. Дъщеря им вече тръгна по стъпките на популярната си майка, като стана рекламно лице на детската модна линия на Донатела Версаче.