Животът в олимпийското село – победи, загуби и секс

Спорт

09-08-2012, 15:16

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Рекордният брой от 150 000 презерватива, раздадени на атлетите, се оказа недостатъчен

Темата за секса на Олимпиадата отвори вратарят на националния отбор по футбол на САЩ, Хоуп Соло, като призна, че той е неизменна част от игрите.

Въпросът нашумя още повече след като рекордният брой от 150 000 презерватива, раздадени на атлетите, се оказа недостатъчен. 

Както казва бившата атлетка Крис Акабуси, в продължение на 17 дни олимпийците са център на вселената. Спортните им постижения се излъчват денонощно, но животът извън стадиона остава скрит за милионите зрители. Райън Лохте заявява пред ESPN, че близо 75% от олимпийците правят секс по време на игрите.

"Олимпиадата се случва веднъж в живота и е важно да останат спомени, независимо дали са сексуални, купонджийски или на игралното поле. Виждал съм хора да правят секс на открито, на тревата, между сградите" , споделя пред CNN бивш златен медалист. Атлетът разказва за невероятната атмосфера в олимпийските села, която сплотява отборите и създава доживотни приятелства.  Голяма част от спомените му заемат сексуалните му преживявания.

"В селото има официален масажист, а аз имах проблеми с крака си след състезание, така че отидох до медицинския център. Спомням си красивата дама, която щеше да ме масажира. Каза ми да си съблека дрехите, а след това добави - Боже, какво тяло! Никога през живота си не съм виждала такова! Помогна ми с масажа и после знаех, че ще се случи нещо. И то се случи".

От 8 500 в Сеул броят на презервативите се увеличава на 50 000 в Барселона, 90 000 в Сидни и рекордните 150 000 в Лондон. Колко ли кондома ще са нужни, за да се задоволи сексуалната нужда на атлетите на олимпиадата през 2016 г.?