Слави бесен, БТВ свали "Гласът на България"

Архив Бургас

09-08-2012, 15:28

Снимка:

Булфото

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Тъй като от доста време "Шоуто на Слави" виси на кантар, водещият не посмял да направи луд скандал. Причина за свалянето на "Гласът на България" е оригиналната версия на "Господари на ефира",

Предаването на Слави Трифонов "Гласът на България" няма да бъде излъчено през есента, въпреки че до този момент шоуменът правеше кастинги и дори събра жури за музикалния формат, твърди в. "Всеки ден", предаде novini.bg.

След като свършил цялата организационна работа по проекта, шефовете на БТВ уведомили продуцента в последния момент, че шоуто отпада от програмната схема за предстоящия телевизионен сезон.

"Направо е бесен, псува всички наред, защото му удариха по егото", разкриват служители от телевизията. Според тях ръководството на медията вече не се интересувало дали Трифонов ще се обиди.

Тъй като от доста време "Шоуто на Слави" виси на кантар, водещият не посмял да направи луд скандал. Причина за свалянето на "Гласът на България" е оригиналната версия на "Господари на ефира", чийто лиценз БТВ закупи, след като скъса отношенията си с продуцента Магърдич Халваджиян, който правеше нашенски вариант на предаването. Сега арменците отиват в Нова телевизия, а БТВ ще пуска италианския формат. Това измества отвсякъде музикалното шоу на Трифонов, а той трудно ще преживее падението, категорични са от медията.

Сега той тепърва трябвало да се обяснява с наетия вече екип за музикалния формат, към който дори бил привлякъл жури. Певицата Мариана Попова се съгласила да работи за Дългия, при това срещу повече от скромен хонорар. Идеята на продуцента била да спести колкото може повече от иначе разточителния бюджет, който телевизията давала за предаването. "Яко го прецакаха, а той не смее да гъкне", казват хора от екипа на шоумена, пише още "Всеки ден".

Според информацията на събрания вече екип на "Гласът на България" другата прецакана от проваления проект на Трифонов е Ивана. Тя също се била навила от есента да търси таланти.