Собствениците на "Какао бийч": Не вдигаме шум повече от други заведения

Архив Бургас

10-08-2012, 14:34

Снимка:

vipnews.bg

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

Спазваме стриктно изискванията на Закона, още повече, че такива партита не се провеждат всяка нощ, а на строго определени дати.

„Какао Бийч” и фирмите-организатори са спазили всички изисквания на Закона относно провеждането на технопартита със световно-известни диджеи. Мястото, времето и начина на провеждането им е съгласувано с всички отговорни институции.

Това заявиха в отговор на обвинения на хотелиери, че вдигат екстремен шум, от актуалното заведение. Органите на РИОКОЗ извършват непрекъснато проверки и са установили, че децибелите са в границите на нормалното.

Спазваме стриктно изискванията на Закона, още повече, че такива партита не се провеждат всяка нощ, а на строго определени дати.

В отговор на критиките за високите децибели, ще изтъкнем, че през последните няколко години курортът „Слънчев бряг” се утвърди като място за младежка почивка. По-голямата част от таргет-групата клиенти, които почиват тук предпочитат забавления в дискотеки, нощни барове и диджей-партита.

Последните социологически проучвания сочат, че една основна група туристи във възрастовата група от 18 до 30 години идват в „Слънчев бряг”, привлечени от световно известни имена като Джош Уинк и Роджър Санчес. Хиляди туристи идват именно заради тези партита, те отсядат в хотелите и не остават само ден или два, консумират всички екстри, които предлага курортът. Факт, който е от полза за целия туристически бранш и въобще за туризма.

Въпреки всичко, ние се извиняваме на всички онези, на които музиката не се харесва и ги молим за малък толеранс в името на това курортът да предложи развлечения за всеки вкус, апелират от" Какао бийч'".