Пиян наръга 4-има с нож, закопчаха го (+)

Архив София

11-08-2012, 18:01

Снимка:

БургасУтре

Автор:

Нели Иванова, БургасУтре

Всичко от Автора

Сред пострадалите са майка и син, които сами с колата си успели да стигнат до Спешния център. Жената е с повърхностни порязвания, но момчето било улучено в корема и предстои да бъде оперирано. Леко пострадали са и другите двама наръгани от пияния мъж.

Пиян бургазлия, въоръжен с ножове вилня пред блок на ул. „Калоян” и успя да наръга четирима души преди ченгетата да го закопчаят.

Екшънът се разиграл преди около час, сигнализираха читатели на БургасУтре. Според данните на полицията сред пострадалите са майка и син, които сами с колата си успели да стигнат до Спешния център.

Жената е с повърхностни порязвания, но момчето било улучено в корема и предстои да бъде оперирано. Леко пострадали са и другите двама наръгани от пияния мъж.

До лудия екшън се стигнало след като пияният блъснал колата си докато паркира в друг автомобил и се сдърпал се със собственика на удареното возило, сочат още полицейските данни.

Въпреки кавгата той се прибрал в дома си. Минути след това обаче разяреният мъж метнал ютия от балкона на жилището си по ударената от него кола. После се въоръжил с 4 ножа, изскочил отново навън и започнал да напада служители по магазините в подблоковото пространство,  както и случайни минувачи.

Свидетели на страшната случка разказаха, че мъжът бил абсолютно неадекватен. "Съсед е, тук наоколо живее, познавам го визулно, не е правил досега такива неща, размахваше четири ножа и влизаше от магазин на магазин, искаше да наръга всички наред"”, разказа за БургасУтре очевидец на случката.

Пияният нападнал служител от близкия зоомагазин, който за щастие успял да се барикадира вътре и не пострадал. „Дърпаше вратата на магазина и всеки път замахваше с ножа, после обаче полицаите дойдоха и го арестуваха, мисля че само леко поряза собственика на магазина”, казаха свидетели на инцидента.

Сигналът за случката е получен в Първо РУ в 16,15 ч. Минути по-късно развилнелият се мъж бил закопчан.