Яна Маринова, Деян и Калоян Иванови на представянето на кандидатките за „Мис Варна”

Варна Лайф

12-08-2012, 17:30

Снимка:

ВарнаУтре.бг , Денис Мутлу

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

На официална церемония в „Планет клуб” снощи Vip Fashion group представи кандидатките за Мис Варна 2012.

Лошото време не попречи заведението да се напълни с развълнувани родители и приятели на участничките, тръпнещи в очакване да ги видят на сцената.

Претендентките се представиха по бански костюми пред широката аудитория и дадоха ясна представа за високото ниво на конкурса и за това, че с всяка изминала година борбата за короната на „Мис Варна” става все по-оспорвана.

На финала, за да пожелае успех на всички на подиума, излезе и „Мис Варна 2011” Яна Димитрова. Тя ще носи короната още една седмица, след което ще я предаде на новата „Мис Варна”, която ще бъде избрана на 18 Август в Гранд Хотел Варна. 

От днес всички момичета са настанени в хотела домакин на конкурса, където ще се подготвят цяла седмица.

Сред ВИП гостите забелязахме актрисата от сериала „Стъклен дом” Яна Маринова. Тя е близка приятелка с хореографа на конкурса Дияна Янкова и миналата година дори участваше в журирането на „Мис Варна” 2011.

Ценители на женската красота и чар се оказаха и баскетболните звезди, близнаците Деян и Калоян ИвановиДвамата внимателно проследиха дефилето по бански костюми и разпалено обсъждаха качествата на участничките.

Пред ВарнаУтре.бг идейният двигател на конкурса Мира Матеева, собственик на Vip Fashion Group сподели, че тази година е открила много интересни лица, на които им предстои голяма кариера в модния бранш.

ВарнаУтре.бг е медиен партньор на събитието и ще ви информираме за всичко интересно около конкурса „Мис Варна 2012”.