Азис иска Криско...пак

Архив София

14-08-2012, 12:14

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Фолк „дивата” Василка, не се задоволява с ММА бойци и културисти, хвърлила е око и на рапъра Криско

Апетитите на Азис отново изригнаха.

В социалната мрежа бе разпространена снимка на ромката без грим, с уморен, чорлав вид и сенки под очите държаща лист с правилно написан на български език текст: „КРИСКО ИСКАМ ТЕ ... ПАК”,  и няколко сърчица.

Запознати със сексуалния живот на мургавия изпълнител разказват, че стотици столични плейбои са преминали през кревата на певеца, кой за слава, кой срещу определена сума. Така, че нищо чудно и кандидат  рапърчето на младини да ошетал „къщата” на костинбродската чучулига.

Припомняме, че талантливият Криско бе готов на какви ли не глупости в началото на кариерата си за да бъде забелязан, включително и грозно порно клипче на даряваща го с френска любов аматьорка, което трябваше да промотира, началните му музикални напъни.

Може би Васил Боянов - Азис се е впечатлил от рап размера или пък иска да покаже, че е по-добър във френския, от невзрачната девойка от аматьорското порно на Криско.

Факт е, че хип-хопъра направи няколко много силни песни, редуващи се със скандални любовни истории и други изцепки. Друг факт е, че Азис има афинитет към рапърите, особено успешните, припомняме дуетите с Устата.

Спал ли е Азис със Криско или не няма значение, важното, е че каквото Василка поиска, си го получава...