Миро пее на Мис Варна 2012

Варна Лайф

14-08-2012, 14:15

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Водещ на спектакъла тази година ще бъде Александър Сано-Среброто, а за доброто настроение на гостите ще се погрижат поп звездата Миро и балет "Арт Денс"

Организаторите на Мис Варна 2012 Vip Fashion Group анонсираха звездата,

която че бъде гвоздеят в спектакъла на 18-ти август, събота в лятната градина на Гранд Хотел Варна. Конкурсът  се провежда под егидата на Община Варна.

По традиция в шоуто се залага на пищна сценография, светлинни ефекти, сложна хореография и зрелищни тоалети. Водещите и гост изпълнителите винаги са едни от най-големите звезди в страната.

Тази година водещ на престижния конкурс ще бъде Александър Сано-Среброто, а преди награждаването Миро ще забавлява гостите, докато журито пресмята резултатите.

Повече от четири месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса  също са специално изработени за участничките в него.

Те ще са облечени в екстравагантни рокли от Perfect /І тур/, бански костюми с марка Tony Lans /ІІ тур/, както и колекция бутикови рокли от Holiday с дизайнер Таня Манова /ІІІ тур/.

За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат топкоафьорите от салони Нуши, а за грима - екипа на гримьорката Кристина Славова.

Зрителите и гостите на  МИС ВАРНА`2012  ще се насладят на  невероятното светлинно шоу и ефектна водна сцена, разположена в самия басейн.

Уникалната хореография, дело на Дияна Янкова, ефектния стайлинг на миските, както и нестандартните декори и аксесоари ще потопят присъстващите в една невероятна атмосфера.