Изтриха шокиращото видео с децата, които бият пенсионер

Архив Пловдив

16-08-2012, 11:00

Снимка:

You tube

Автор:

Анастасия Близнакова

Всичко от Автора

Деца от София заснеха и качиха в YouTube как бият възрастен човек. Организират саморазправа с тях

Поредната вандалска проява на деца шокира и възмути хиляди хора в интернет у нас. Видео, на което се вижда как две момчета повалят на земята с ритници възрастен човек, бе разпространено в You Тube и Facebook през нощта. Грозното видео вече е изтрито, защото клипът нарушава правилата на You Тube със съдържанието на шокиращи и отблъскващи кадри.

В него биячите крещят „Кой си ти, бе?!", докато падналият човек повтаря, същевременно опитвайки се да се отбранява: „Аз съм пенсионер!". След това двете момчета побягват в неизвестна посока. По всяка вероятност нападението се е случило в София. За съжаление от видяното е трудно мястото да бъде локализирано с пълна точност.

Някои от виделите клипа твърдят, че им прилича на Западен парк. Други пък твърдят, че най-вероятно е Дружба. Това, което се знае със сигурност обаче, е че нападателите са от Дружба 1. След бурята от възмущение, която клипът предизвика, се намериха и хора, които ги разпознаха.

Във фейсбук дори са разпространени техни снимки, посочва Труд. Под снимките пише: „Ето ги двамата биячи от София! Който иска да ги пребие, адресите им са..." По надолу са посочени дори телефоните им. Друг потребител на фейсбук стига по-далече и дори организира бригада за наритването им. Доброволците ще се събират пред НДК днес в 16.30 и ще поемат към Дружба.