Рачков флиртува с Азис в неделя вечер на плажа

Архив София

18-08-2012, 12:53

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

Концертът, в който ще участва и фолкдивата Преслава, е с благотворителна цел. Средствата от билетите ще бъдат дарени на ин витро клиника. Шоуто започва в 22,30 часа в неделя на огромна сцена, монтирана на Северния плаж в Бургас.

Комикът Димитър Рачков си намери нова половинка. Хумористът, който често залага на дебелашки шеги от телевизионния екран, ще стане двойка с чалга кралицата Азис. Заедно с Преслава те ще участват в мегашоу на северния плаж в Бургас тази неделя от 22,30 часа. Рачков ще влезе в амплоато си на водещ и ще забавлява гостите на купона със свежи забивки. Шегите му ще бъдат насочени и към женската визия на чалга певеца, а двамата по сценарий ще флиртуват пред публиката. Азис и Преслава ще изпеят най-големите си хитове и ще веселят феновете до зори. Официалната половинка на Рачков - блондинката Мария Игнатова, има повод да ревнува, защото костнибродският славей напоследък си докарва визия на вървежна мадама. Той усилено копира външния вид на плеймейтката Николета Лозанова и скоро ще се превърне в нейна близначка.

Концертът, който е с благотворителна цел, ще се вихри на гигантска сцена, дълга 21 метра. Всички средства, събрани от продажбата на билети, ще бъдат дарени на ин витро клиника и ще бъдат използвани за лечение на двойки с репродуктивни проблеми от Бургас.