Тънки оферти за море, хотелите обявиха 50% off

Туризъм

19-08-2012, 00:00

Снимка:

Burgasutre, архив

Автор:

Славея Стоянова

Всичко от Автора

Дори в тузарските комплекси в Слънчев бряг намаленията до 60% са все по-често срещани

Атрактивни супер тънки оферти за море буквално на половин цена започнаха да обявяват хотелиери по родните курорти, показа репортерска проверка на Burgasutre

Дори в тузарските комплекси в Слънчев бряг намаленията до 60% са все по-често срещани. Само след десетина дни 3 нощувки за двама в тризвезден апарт хотел в курортната перла се предлага по 120 лв., а доскоро минаваше 250 лв. В цената е включена закуска, а базата разполага и с басейн.

Отслабваща програма с 6 нощувки, 5 хранения на ден и спортни занимания в комплекс близо до Слънчев бряг пък падна с 50%. Сега влизането във форма бързо и ефективно струва 428 лв.

От началото на другия месец офертата ще излиза още по-тънко – 360 лв. Комплексът предлага и рехабилитационна програма. В нея са включени 6 нощувки, 3 хранения на ден и много упражнения.

Всеки ден се прилага по една възтановителна процедура и частичен масаж. Част от релакс почивката е и часове по спортни занимания.

Рекордно ниска цена ще ви излезе и отпуската на юг. В Китен от 25-и август на пакетът 7 нощувки пада с 50% до 74,50 лв. Може да си осигурите пълен пансион като добавите още 95 лв. за целия период.

2 нощувки ол инклузив комфорт пък е 96 лева на човек в хотел в Черноморец. Хотелът разполага с басейн бар, фитнес, сауна и детски кът, оборудван с люлки и пързалки. Освен това на разположение на гостите са и билярд, тенис на маса, джаги, дартс, колела под наем, комбинирано спортно игрище - футбол, волейбол и баскетбол, градина.

За малчуганите са организирани и аниматорски програми с щури дискотеки и игри.

В Созопол нощувки за по 20-ина лева и по-малко също се намират все по-лесно. Дори в края на сезона след спада на цените, редица промоции привличат курортисти. Частни квартири, а и утвърдени хотели, често пускат примамливи оферти като резервацията за 11 дни ще ви спести допълнително 10% отстъпка.

По-търпеливите могат да попаднат и на неустоими предложения за по 12-15 лв. Недостатък е по-отдалечената локация от плажната ивица и центъра. За сметка на това пък собствениците гарантират спокойствие и обширен паркинг. 

До края на месеца двойна стая в Несебър спокойно може да се намери за 40 лв., от 1-ви септември обаче цената пада с 50%. Така нощувката в частна квартира е възможна и за 10 лв. При резервация на 8 нощувки пък деветата е бонус.

79 лв. е едно от най-скъпите предложения в края на сезона в Синеморец. Екстри обаче на почивния комплекс не липсват. Базата разполага с барбекю, кола под наем, паркинг. Организират се и атрактивни екскурзии по желание на почиващите в региона.

Интернет и веранда, с напълно оборудвана кухня също са част от екстрите на хотела, с перфектно разположение - на самия бряг на морето. От началото на следващия месец хотелът изненадва със супер промоция за циганското лято. 2 нощувки за 4-ма души на пакетна цена излизат 178 лв. Така единичната цена на човек на ден е само 22,25 лв.