8000 закриват сезона с DJ Таркан и V-Sag на Какао бийч

Архив Бургас

20-08-2012, 14:43

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

Турския хаус терминатор DJ Таркан и английския майстор на модерния звук лондончанинът Omid 16 B ще закрият летните партита на южен плаж Какао бийч в курорта Слънчев бряг.  

DJ Tarkan ще направи заедно с V-Sag от Гърция традиционното си парти тип „като за последно” на 24 август (петък). Продукциите и ремиксите на Таркан оставят името му в сетлистите на световни диджеи като Tiesto, Deep Dish, Sasha и други.

Като продуцент и музикант V-Sag има повече от 100 издадени трака и четири албума и неслучайно бе обявен за един от 150 най-добри диджеи в света. Двамата магьосници на пулта са подготвили зашеметяваща компилация от саунд, настроение и поведение, който несъмнено ще нажежат обстановката до червено. На следващата вечер хилядите фенове ще изригнат с прецизните технически умения на Omid 16 B.

Организаторите на финалните вечери обещават визуалните ефекти, жестоки лайф изпълнения, завладяващи звуци. Те са подготвили уникална сцена и звук, а светлинното шоу ще запази насроението ви до края ! За двете последни за 2012-та партита на Какао се очакват близо 8 000 фенове.