Шер се омъжва

Архив Пловдив

21-08-2012, 17:25

Автор:

Мария Зверева

Всичко от Автора

42-годишният партньор на звездата е бивш член на мото клуба Hells Angel

Американската поп звезда Шер ще се омъжва за бивш член на мото клуба Hells Angel.

66-годишната певица и актриса ще мине под венчило с 42-годишния Тим Медвец тази есен. Двамата планират кратка церемония в сватбен параклис в Лас Вегас.

Сватбата ще бъде кулминацията на пътуване, по време на което двойката планира да обиколи САЩ. То ще приключи именно в столицата на хазарта.

"Шер и Тим планират да яхнат мотоциклет това лято и да поемат на път, който ще приключи в сватбен параклис във Вегас", разкри близък до певицата източник пред сп. "Нешънъл Инкуайър".

Двамата имаха връзка преди няколко години и бяха близо до сватба през 2008 г., но натовареният график на звездата стана причина да се откаже от плановете си.

След края на връзката им Шер беше убедена, че няма да се омъжи отново, но транссексуалният й син Чаз и другият и син Илайджа Блу я накарали да поднови връзката си с Тим.

"Тим е последният шанс на Шер за любов и тя трябва да благодари на синовете си Чаз и Илайджа Блу. Двамата се срещнаха тайно и започнаха точно от там, откъдето бяха приключили. Сега Шер сияе, а Тим каза на приятел: "Мислех, че изкачването на Еверест е най-дивото нещо, което съм правил, но смятам, че сватбата с Шер ще го надмине", разкрива още запознатият източник.

Шер има два брака зад гърба си. Първият й съпруг беше покойният Сони Боно, баща на Чаз, за когото се омъжи през 1963 г. Двамата се разведоха през 1975 г. Малко по-късно същата година тя мина под венчило с блус музиканта Грег Олман, баща на Илайджа Блу. Двамата се разделиха две години по-късно и финализираха развода си през 1979 г. Певицата е имала връзки и с Том Круз, Вал Килмър, Уорън Бийти, Ерик Клептън и Ричи Самбора, пише БГНЕС.