Силна конкуренция на турнира по културизъм "Мечката"

Архив Бургас

21-08-2012, 13:04

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

17-ото издание на престижното състезание ще се проведе на 1 септември в Летния театър. В момента най-силните конкуренти за първото място са бургазлията Георги Карамишев, софиянеца Валентин Игнатов, несебърлията Иван Илиев и Георги Славов.

Изключително  оспорвана се очертава битката за шампионската титла в най-тежката категория на традиционния турнир по културизъм "Мечката".

В момента най-силните конкуренти за първото място са бургазлията Георги Карамишев, софиянеца Валентин Игнатов, несебърлията Иван Илиев и Георги Славов.

Топ състезателите са в отлична форма, но за да изненадат съперниците си държат в пълна тайна как се подготвят за престижното състезание и какви резултати са постигнали до  момента. 

"Турнирът тази година  ще бъде много силен, участниците са във върховата си форма", коментира организаторът на състезанието  Румен Желев, многократен републикански шампион по културизъм.

Интригата ще стане още по-голяма, ако в последния момент на подиума се яви още едно  голямо име в този спорт Митко Димитров.

Новото в тазгодишното издание на турнир по културизъм "Мечката" е,че за първи път се включва атрактивната категория "Бикини" за хармонични женски тела. За втора година ще има и  състезателки в категория фитнес.

17-то издание на престижното състезание ще се проведе на 1 септември в Летен театър Бургас.