Лени Кравиц отменя концерта си в България

Архив Пловдив

23-08-2012, 10:34

Автор:

Мария Зверева

Всичко от Автора

Звездата трябваше да излезе в зала "Арена Армеец" на 30 септември

Всички фенове на Лени Кравиц в България, които се готвят да видят любимия си певец на родна почва на 30 септември, ще останат разочаровани – концертът му се отменя.

Това съобщава самият изпълнител на страницата си във Facebook. Концертът на 30 септември в зала „Арена Армеец“ в София няма да бъде единственият отложен – по всяка вероятност това ще се случи с всички дати през септември - Хелзинки, Москва, Киев, Белград, Букурещ.

Причината е припокриване на ангажименти, което Лени не е могъл да предвиди. В момента той се снима в историческия филм The Butler, където си партнира със звезди като Куба Кудинг Джуниър, Опра Уинфри и Форест Уитакър. Снимките обаче са били удължени, а както сам посочва певецът – обвързан е с договор и не може да се откаже. Добрата новина е, че все пак концерт на Лени у нас ще има.

Само че чак догодина – засега неясно кога. Ето и посланието на изпълнителя: „Цяло лято нямах търпение да дойда в София и да пея за феновете си и ужасно съжалявам, че се налага концертът ми да бъде отложен. В момента съм в Ню Орлиънс и работя по историческия филм The Butler.

Графикът на снимките беше удължен, а аз съм длъжен по договор да довърша участието си в него. Обещавам, че ще бъда в София догодина. Нямам търпение да ви видя всички през 2013! С любов, Лени.“ До момента няма официална информация за отлагането на концерта на Лени Кравиц в България от страна на организаторите от Balkan Entertainment Company и Joker Media./ КРОСС