Вики от "Мастило" дава тон на купона в Свети Влас в събота

Архив Бургас

23-08-2012, 12:25

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

В събота на сцената на лятното заведение от верига Planet, ще се качат група "Мастило". Вокалистката Вики и Десо ще включат най-големите си хитове

Зрелщният конкурс Perfect Body ще събере най-атлетичните дами този петък пред Planet Yacht В Свети Влас. Конкурсът се провежда от миналата година с награди на известни личности в различни категории.

Организаторката Цвети Разложка, заедно с Нина Норд, ще разгърнат конкурса тази година като проведат и регионални кръгове, в които може да участва всяка дама, желаеща да се бори за приза "MISS PERFECT BODY".

Първият конкурс от поредицата е на 24.08. в Planet Yacht, Марина Диневи, Св. Влас, а следващите дати са 14.09. Планет Варна, 28.09. Планет Пловдив, а финала на конкурса ще се проведе през октомври в Планет София.

В събота на сцената на лятното заведение от верига Planet, ще се качат група "Мастило". Вокалистката Вики и Десо ще включват най-големите хитове на Мастило - "В ръцете ти е най-добре", "Моите кафеви очи", "В двореца съм сама", "Памуковите облаци", "До края" и други. Специален гост на събитието е лицето на Revive snails extract Мис България 2012, Габриела Василева. Всяка дама ще получи подарък от Българската козметична компания Revive snails extract.