Ветераните на Бургас стягат шампионска селекция

Спорт

24-08-2012, 00:00

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Преди две години бургаските ветерани достигнаха финал, като в отбора наред с местните легенди играха мегазвездите Красимир Балъков и Фреди Бобич

През следващите няколко дни ветераните на Бургас започват тренировки за поредния турнир за шампионската титла на страната, за възраст над 35 години.

Вече съгласието си за участие са дали легенди на бургаския футбол като Радостин Кишишев, Велиян Парушев, Станимир Димитров, Благо Митрев, Диян Петков, Симеон Чилибонов, Tошко Киселичков, Ганчо Ефтимов, Тихомир Тодоров, Краси Денев, Пламен Крумов, малин Орачев, Иван Тенев, Милен Георгиев, Даниел Моралес, Мирослав Косев, Митко Трендафилов, Саид Ибраимов и други.

Големият проблем пред селекционерите на тима е кой да играе и кой няма да може да влезе в игра тъй като желанието за изява е голямо. Все още не е обявен треньорът на тима, но се очаква да е сред най-изявените бургаски специалисти.

Преди две години бургаските ветерани достигнаха финал, като в отбора наред с местните легенди играха мегазвездите Красимир Балъков и Фреди Бобич. Тогава нашите загубиха нещастно финала от Левски с 2:1, след много пропуски пред вратата на "сините".

Първият съперник за звездната бургаска селекция през настоящия сезон ще бъде победителят в двубоя между Ямбол и сборен отбор на Стара Загора, а мачът ще е най-вероятно в началото на септември.