Хора на Очите и Митко Каратиста основни действащи лица в мелето в "Бедрум" (+)

Архив Бургас

26-08-2012, 16:33

Снимка:

intrigi.com

Автор:

Велина Савова

Всичко от Автора

5-ма са прибраните на топло след мутренското сбиване в култовото заведение. Двама от задържаните са криминално проявени, а единият бил направо рекордьор с над 20 регистрации за кражби, обири, притежание на наркотици и ред други.

Хора, близки до несебърския наркобос Димитър Желязков - Очите, и приближени на софийския охранител Димитър Спасов, по-известен в ъндърграунд средите като Митко Каратиста, са участвали в мелето в Бедрум, научи БургасУтре.

Общо 5 от биячите при снощния екшън са закопчани и към момента се намират в следствения арест на Райoнното в Несебър, заяви пред БургасУтре шефът на ОДМВР в Бургас Милен Димитров.

Той допълни, че по-голямата част от тях са софиянци. Двама от задържаните са  криминално проявени, а единият бил направо рекордьор с над 20 регистрации за кражби, обири, притежание на наркотици и ред други.

Според Димитров в масовия бой се намесили и охранители от "Аркус", дори дошло подкрепление от охранителната фирма. Обществена тайна е, че точно гардове от "Аркус" са сред най-близкото обкръжение на несебърския наркобос Димитър Желязков.

Както БургасУтре вече съобщи скандалът между двете компании се развихрил 3 ч. след полунощ и набързо прераснал в екшън като по филмите. По думите на очевидци култовото заведение в Сънито се превърнало в истинска бойна арена.

"Хвърчаха столове, трошеше се наред", казват запознати.

В зверското сбиване обаче участвали много повече от четирима души, файтърите били най-малко петнайсет. След като един извадил пищов и проехтяли изстрелите, всички се разбягали.

"Той обясни, че започнал да стреля във въздуха с цел да предотврати сбиването", каза още шефът на ОДМВР Милен Димитров.

Пристигналите на място ченгета заварили само четиримата потрошени бабаити. Всички те са откарани в болница с контузни рани и потрошени глави и крайници.