Синди Крауфорд се пробва и като дизайнер

Архив Бургас

27-08-2012, 12:53

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

Линията ще се казва „Cindy Crawford Collection” и ще се продава в 1500 магазина на бранда, както и онлайн. 

Новото привлекателно и отлично познато лице в модния бизнес е атлетичният супер модел Синди Крауфорт, която  пуска модна колекция за компания C&A.

Линията ще се казва „Cindy Crawford Collection” и ще се продава в 1500 магазина на бранда, както и онлайн. Облеклата ще бъдат пуснати в продажба в Германия на 27 август, а в останалите европейски – в началото на месец септември.

Колекцията ще включва асортимент от ежедневни облекла като блузи, тениски, блейзери, панталони, дънки, пуловери, жилетки, якета и други. Синди споделя, че нейната цел е била да накара жените да се чувстват красиви с облекла, които носят усещане за комфорт.

„Целта ми беше да създам удобна линия облекло, което ще се носи всеки ден. Винаги съм мечтала да имам собствена модна линия и съм развълнувана, че ще си партнирам с C&A. Фирмата има дългогодишни традиции в предлагането на качествени облекла на достъпни цени„, сподели Крауфорд за дизайнерския си дебют.

Колекцията ще е налична във всички размери от XS до XL. Цените ще започват от £9.50 за спортните тениски до £118 за кожените якета.