Без обвинения за биячите от "Бедрум", пуснаха ги от ареста

Архив Бургас

27-08-2012, 16:03

Автор:

Велина Савова

Всичко от Автора

По случая са назначени медицински експертизи, които тепърва трябва да установят степента на телесни повреди на пострадалите. Една от версиите е, че кървавата свада в "Бедрум" е провокирана от друг скандал между фолк фурията Азия и Златка блонд

Нито едно обвинение все още не е повдигнато срещу петимата от хората на Митко Каратиста, които бяха аресувани за мелето в "Бедрум".

Първоначално петимата мъже бяха прибрани в следствения арест в Несебър. След изтичането на 24-часовото им задържане и тъй като не са им повдигнати обвинения, те са освободени.

По случая са разпитани над 20 свидетели, клиенти на заведението в злополучната нощ и участници в сбиването, към момента не е преценено, че петимата трябва да останат в ареста, заявиха за БургасУтре от окръжна прокуратура.

По случая са назначени медицински експертизи, които тепърва трябва да установят степента на телесните повреди на пострадалите.

След приключване на събирането на доказателствения материал ше се реши дали да бъдат повдигнати обвинения, засега досъдебното производство е образувано срещу 5-имата мъже за нанасяне за средни телесни повреди от хулигански подбуди.

Една от версиите за кървавата свада в "Бедрум" е, че е провокирана от друг скандал между фолк фурията Азия и Златка блонд, казаха осведомени. Двамата се сдърпаха за косите в чалготека в Равда пред очите на смаяните клиенти.

Златка била с новото си гадже, известен сред ъндърграунд средите като Куката, когато Азис излязъл на сцената на "Час Пик", за да почурулика на публиката, но успял да изпее само 2 парчета от репертоара си.

По-късно словестните нападки между двете блондинки преминали в ръкопашен бой, а случилото се в "Бедрум" следващата нощ се явявало като отмъщение.