На плаж през септември – само на „9-ти километър“ (СНИМКИ)

Архив Пловдив

30-08-2012, 15:35

Автор:

Анастасия Близнакова

Всичко от Автора

Акватеката ще работи 24 часа, атрактивните партита продължават 

Чухте ли, че времето през септември ще е топло и слънчево? През свободното време на пловдивчани ще им се прииска пак да поплуват на открито и да се порадват на последните летни слънчеви лъчи.

Имаме добра новина – Акватека „9-ти километър“ е единственият плаж, който ще работи на пълни обороти през септември в Пловдив. Атрактивните партита продължават. Лудите купони отново ще са през събота и неделя.

В комплекса на 9- ти километър има два басейна, единият е плитък - подходящ за семейства с деца. Любителите на спорта пък могат да поиграят бадмингтон и мини футбол. Другото предимство на Акватеката пред останалите комплекси е, че освен покрай басейна, шезлонгите са раположени върху свежа окосена трева. Учените вече доказаха, че именно този аромат действа против стрес и главоболие.

Всяка вечер от 20 до 22 часа Акватеката обявява хепи ауър -плащате един коктейл, получавате два. Проблемът с комарите, мухите и другите досадни насекоми на "9-ти километър" е решен. Два пъти на ден се пръска със специални препарати, разказват от комплекса.

Ако нямате собствен автомобил, не се тревожете. Голяма част от посетителите на прекрасното място пътуват с автобусите от Пловдив до Пазарджик, Радиново и Костиево, които тръгват на всеки час от автогара Север.

В петък комплексът организира салса парти, а в събота диджеят ще набляга на диското. На „9-ти километър“ ще ви посрещат през целия септември 24 часа, припомнят от комплекса.