Утре в Летния театър е турнира по културизъм „Мечката”

Архив Бургас

31-08-2012, 14:57

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Специални гости на събитието ще бъдат грациите от клуб по художествена гимнастика „Черноморец”  и рапъри от бургаски хип-хоп лейбъл.

Над 15 дами се очаква да се борят за титлата  в двете категории за жени на 17-тия международен турнир по културизъм за Купа Мечката.

Очаква се най- зрелищна и интригуваща да е надпреварата при дамите, които ще демонстрират хармонични и женствени тела в категория Бикини. Тази дисциплина за първи път се включва в престижния турнир.

Особено напрегната ще е и битката за шампионската титла при мъже  културизъм тежка  категория. Най - сериозните конкуренти за първото място са бургазлията Георги Карамишев, софиянеца Валентин Игнатов,несебърлията Иван Илиев и Георги Славов, Георги Димитров- Жоро Азиса.

Към претендентите за първото място не е изключено в последния момент да се включи и многократният шампион по културизъм в тази категория и носител на десетки отличия от престижни турнири Митко Димитров, обясни организаторът на турнира Румен Желев, неколкократен шампион по културизъм.

 Интересът към тазгодишното издание на турнира по културизъм „Мечката” е голям, показва продажбата на билети за проявата.

Цената им е 3 лв, а началото на турнира в събота от 17.30 часа.

Специални гости на събитието ще бъдат грациите от клуб по художествена гимнастика „Черноморец”  и рапъри от бургаски хип-хоп лейбъл.