Busta Rhymes взриви бургаския плаж с мощния си глас

Архив София

04-08-2012, 14:46

Снимка:

Славея Стоянова

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Във вихъра на купона рап легендата дори успя да счупи един от микрофоните си на българската сцена, което обаче по никакъв начин не повлия на настроението на хипнотизирани фенове.

"Искам да вдигна тост за това че сте страхотни, искам да вдигна тост за България", извика от най-голямата сцена за последните пет години на фестивалa Spirit of Burgas рап легендата Busta Rhymes.

Шоуто му започна с час закъснение, но за сметка на това той се раздаде докрай на феновете си. Във вихъра на купона Busta Rhymes дори успя да счупи един от микрофоните си на българска сцена, което обаче по никакъв начин не повлия на настроението на хипнотизирани фенове.

Той изпя в ремиксиран вариант свои емблематични парчета, както и чисто нови сингъли. С типичен рапърски маниер Busta не спря да ругае "F.cking shit" и да отпива на големи глътки скъпо шампанско. Част от пенливата течност бе споделена и с публиката. Още снимки в галерията

Транс иконата Armin Van Buuren пък накара близо 7000 си публика да се отдаде 100% на партито и танците.

Същата вечер „На тъмно Freestyle“ сцената откриха Preyah&Smooth и Frappe, които още в ранните часове на фестивала успяха да съберат всички купонджии пред сцената.

Веднага след тях Rock a Shock направиха дебюта си пред фестивалната публика. Музикантите от бандата са добре познати от предишния си проект - Senor Buffo & The Synchronizers, но макар и в намален състав (вече са без брас секция), за всички става ясно, че регето е безвъзвратно в кръвта им.

Kozza Mostra, които вече са били част от „На тъмно“ сцената, продължиха купона и градусът на настроението сред публиката стана взривоопасен!

Напълно подходяща атмосфера за Джанго Зе, които поеха щафетата и свириха, докато феновете пожелаха! Фронтменът Морски и компания смесваха стари и парчета на групата с нови композиции – оказа се, че всички са добре познати на публиката, която пя с групата повече от час! „Луди жаби“, „Двама“, „Твоята усмивка“, „Грешка“, „Карамба, Джанго“ взеха и последните сили на феновете пред сцената.

Така логично се стигна и до последните акорди на „На тъмно Freestyle“, сложени от 100 Кила в ролята му на DJ.