"Лютите чушки": България, обичаме ви! (ВИДЕО)

Архив София

02-09-2012, 18:16

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Невероятно шоу направи снощи калифорнийската група за родната публика в София.

"България, обичаме ви", извика китаристът Майкъл "Флий" Балзарина от "Ред хот чили пепърс" на 12-хилядната публика, събрала се на концерта на американската група на 1 септември в зала "Арена Армеец".

Невероятно шоу направи снощи калифорнийската група за родната публика в София.

Концертът, продължил 2 часа, зарадва почитатели на квартета, които изпълниха както песни от новия си албум "I Am With You”, така и незабравими хитовове, емблематични за бандата.

Otherside, Under the Bridge, Can't Stop, Blood Sugar Sex Magik, Look Around и, разбира се, Californication чухме в изпълнение на идолите в лицето на Антъни Кийдис, Майкъл "Флий" Балзари, Чад Смит и Джош Клингхофър.

Няколко от феновете дори успяха да се сдобият с вещи на любимите си изпълнители, след като Кийдис хвърли в публиката шапка, а барабанистът Смит няколко чифта палки.

Преди излизането на "Ред хот чили пепърс" на сцената се изявиха и талантливите музиканти от британската банда "As Able As Kane".

Първоначално бе обявено, че американците търсят българска група, която да подгрява концерта им в София, но след като от мениджмънта не се спряха на нито едни родни изпълнители, те избраха именно A.A.A.K. да свирят преди изявите им в различни страни както през целия август, така и през септември.

Калифорнийците поискаха и специална зала за медитации, точно зад сцената, която да бъде застлана с дебел мек килим, удобен за йога и релаксация.

Самите съблекални трябваше да са много широки, обзаведени с меки дивани, задължително некожени, малки масички за кафе и високи палмови дървета.