Отново ревност в основата на кървавата драма, полицията хвана извършителя

Крими

03-09-2012, 00:00

Снимка:

Булфото

Автор:

Велина Савова

Всичко от Автора

Основен заподозрян за убийството на Мария Златанова е 30-годишен бургазлия. Ревност стои в основата на кървавата драма

Отново ревност стои в основата на поредната кървава драма, разиграла се преди броени часове в Слънчев бряг, има и задържан за убийството, съобщиха от полицията. 

От там уточняват, че е намерен ножът, с който е била нападната и нарязана до смърт 30-годишната Мария Златанова от Самоков. Убиецът й го захвърля минути след като я наръгва брутално и до смърт в храсти на около 300 метра от местопрестъплението.

Младата жена бе нападната и убита на паркинг пред х-л "Гларус" в курорта. Тя е била с 18-годишния Симеон Куминков от Несебър в Q7-цата му на паркинга пред хотела. Младежът тръгва след нападателя, но не успява да го настигне. Симеон също е ранен. Убиецът на Мария го намушква няколко пъти в дясната ръка. Така засяга жизнено важна артерия. Приет е в отделението по "Съдова хирургия" на МБАЛ Бургас, където раните са обработени, няма опасност за живота на момчето.

По данни на полицията разследването води към няколко версии, от които като водещата се очертава – “неизяснени междуличностни взаимоотношения и ревност”. Задържан за убийството е 30-годишен бургазлия, с когото Мария е излизала.

И към момента продължават разпитите на свидетели, събирането на веществени доказателства и назначаването на експертизи. Основната следа обаче води към бургазлията, с когото Мария се виждала.