Ексченге е убиецът на хубавата Мария. Трудно понасял разделите

Крими

03-09-2012, 00:00

Снимка:

е-бургас

Автор:

Велина Савова

Всичко от Автора

Михаил Менашки трудно понасял любовните раздели, не могъл да понесе и тази с Мария

Бивш полицай е убиецът на 30-годишната Мария Златанова, която издъхна в тузарския джип на приятеля си на паркинга на х-л "Гларус" в Слънчев бряг.

Задържан за жестокото убийство е 29-годишния Михаил Менашки от бургаския комплекс Меден рудник. Шокиращото е, че убиецът е бивш полицай от Несебърското РУ. В началото на август Михаил е хванат да продава фалшиви винетки и го уволняват дисциплинарно. Срещу него е образувано и досъдебно производство.

Само няколко часа след огледите на местопрестъплението разследващите откриват и извършителя на бруталното убийство. След като намушква Мария неколкократно Менашки побягва. След него хуква приятелят й Симеон, който също е ранен, но не успява да го хване. Кървавата следа отвежда униформените на около 300 метра след паркинга на хотела, където в храсти намират окървавения нож, с който ченгето-убиец намушква смъртоносно младата жена.

Михаил Менашки трудно понасял любовните раздели, не могъл да понесе и тази с Мария, макар че връзката им приключва още миналата година, обясниха пред Burgasutre негови познати. Потвърждават, че Менашки често си позволявал да си докарва допълнителен доход от незаконна търговия като тази с винетните стикери. Не бил агресивен поне не го показвал пред познати, но в любовта нямал късмет. 

Към момента текат разпити на свидетели пред съдия, извършени са претърсвания  и изземвания, назначени са експертизи, като събраните данни потвърждават изведената версия - “неизяснени междуличностни взаимоотношения и ревност”, допълват от полицията.

Предстои доклад на събраните материали пред Бургаска окръжна прокуратура, след като му бъде повдигнато обвинение, предстои да му се вземе мярка за неотклонение задържане под стража.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен