С 1000 порции миди с ориз и Мичурин мУхито изкушава Ути в рибен фест

Архив Бургас

04-09-2012, 11:47

Снимка:

inews.bg

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Прочутият кулинар ще се развихри на пристанището в Царево на 8 септември

1000 порции миди с ориз по оригинална царевска рецепта и безчет чаши от патентованото "Мичурин мУхито" ще спретне известният кулинар Ути Бъчваров на втория рибен фест на пристанището в курортното градче.

Вкусното събитие ще се проведе на 8 септември и обещава да превърне порта в истинска сцена за музика, кулинария и забава.

Уличка на лакомствата и игрите ще бъде специалната изненада за най-малките на рибния фестивал, който се организира фондация "Чисто Черно море" с подкрепата на община Царево.  

Освен главен готвач на феста Ути ще бъде и негов водещ. В ролята на майстор-кулинар пък ще влезе друго любимо лице от тв екрана - чаровният изпълнител Дичо. Той ще представи Синеморец в оспорвано състезание между Царево, Ахтопол, Лозенец, Варвара и Резово по приготвяне на рибена чорба. След хапването пък ще забавлява гостите с любими плажни парчета, които ще бъдат включени в предварително раздадени на публиката песнопойки.

Местни танцови състави и самодейци също ще се включат в концерта. В програмата е предвидена и регата, организирана със съдействието на местния ветроходен клуб „Сереко”.