Испански диджей с електронно парти на „9-ти километър“

Архив Пловдив

06-09-2012, 19:18

Снимка:

ПловдивУтре

Автор:

Анастасия Близнакова

Всичко от Автора

Пловдивски „джадаи“ и легенда от Метрополис разгорещяват меломаните

Акватека „9-ти километър“ изпраща горещото лято с поредица от щури партита. Пътвият гост Jos Vogel на поредицата купони идва от Испания да раздвижи пловдивчани в събота от 22 часа. Домакините наричат събитието High bondage.

Испанският диджей e очарован от електронната музика още от ранна възраст. Превръща ритмите в негова философия. Музикалният му стил се формира и развива благодарение на немалкото безсънни нощи прекарани из клубовете в Барселона, Лондон и Берлин.

След няколко годишна кариера в родния му град Барселона, младият диджей се мести в меката на електронната сцена Лондон. Там стилът му на смесване и въображението при селекцията на парчетата не остават незабелязани. Оценени са от широк кръг меломани. Пример за неговия успех е Leading Astray, едно от най-нашумелите напоследък концептуални техно партита в Лондон. Vogel e негов ко-създател и резидент. Той миксира техно и епичен хаус заедно с някои от най-големите играчи на индустрията.

Гостът на „9-ти километър“ редува вариации на tech house и ритми водени от дълбоки бас линии, като автоматично се свързва с публиката. Дава й висококачествени, неповторими, опиянянващи и поразителни течения. Подкрепа от българска страна ще е живата легенда от Мetropolis Dj Smurf. В купона ще се включат и няколко пловдивски диджея (джадая) от нашата ъндърграунд сцена.