Менашки подарил златна богородица на Мария да я пази

Крими

06-09-2012, 00:00

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

„Нека разкажем истината за тежката и нечестна трагедия, призоваха най-близките й приятелки

Дни след трагичната смърт на красивата барманка на бар „Глобус" в Слънчев бряг - Мария, предположенията за повода за смъртта й и отношенията й с убиеца, продължават да бъдат безброй.

Приятелките на смуглата хубавица разказаха своята истина за гибелта на барманката в деня на нейното погребение, пише „Под тепето".

„Нека разкажем истината за тежката и нечестна трагедия, случила се на нежната Мария Златанова. Това призоваха най-близките й приятелки на днешното погребение на 30-годишната жена в Асеновград.

Тя загина изпод острието на впиващия се в плътта и органите й нож, а по всичко личи, че убиецът е посегнал след жесток изблик на ревност. За убийството бе задържан бившият полицай Михаил Менашки.

Близките на Мария са категорични, че тя е убита заради любов, която така и не е дала на ексченгето. Много четохме и слушахме за инцидента, повечето, от които фалшиви предположения. Михаил не се примирил, че Мария няма да бъде негова.

Уважението, което тя изпитваше към своя убиец, никога не бе достатъчно. Тя имаше подарък от него - златната Богородица, която заради топли приятелски чувства не сваляше от врата си. Винаги с усмивка и доброта е разговаряла със съдбоносника си.

Пробвала е дори два пъти да излиза на среща с него, докато е необвързана, но разбрала, че Михаил не е много стабилен, не се държи нормално и се е отказала ", обясниха дружките на Мария.

Те си спомнят, че в началото на сезона той отправил заплахи към барманката на моста близо до работното й място - бар Гларус в Слънчев бряг, но персоналът от заведението видял, че нещо не е наред и се спасила.

Михаил си тръгнал с думите: „Ще видиш. Само да останеш сама."

Втората заплаха получила отново пред всички, но този път в самото заведение.

„Мария беше много крехка, но обичана заради силния си характер на мъжко момиче. Със здраво ръкостискане и усмивка посрещаше всеки непознат", допълват картинката за приятелката си нейните дружки.

През зимата Златанова живяла в Пловдив. В града под тепетата тя била  известна като луда купонджийка, душа на компанията. Приятелка е с много от съдържателите на нощни заведения.

Приятелките й все още не могат да повярват, че Мария повече никога няма да ги чукне по рамото с юмрук за поздрав, както обикновено е правела.