Вагинални мелодии - що за чудо?!

Архив София

08-09-2012, 15:41

Снимка:

Анри Кулев, "24 часа"

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Неприятните моменти между завивките (18+)

Срам! Страхотен секс, с много нежност и страст, като в транс сте, той решава да смени позата, вади го, и...

От вагината ви изплющява най-грозното и мазно пърдене, което човек може да си представи. О, боже!

В сепнатия му поглед се чете неверие, разочарование, отвращение... Вече няма настроение за любовни игри. Съветът ми е: зарежете го.

Това, което сте чули, е съвсем естествено нещо. Получава се, когато във вагиналния канал се напомпа въздух - кой според него го е вкарал там? - и той трябва да излезе. Е, трябва да признаем, с отвратителен звук. На това вагинално пръцкане са му измислили три жаргона. Едното е vart - от fart (“пърдя”) и vagina, което си е вагина. Другото е queef.

Произходът на тази дума е напълно необясним, най вероятно става дума за ономатопея - звукоподражателна дума. Третото е британското fanny fart - отново пръцкане от “оная работа”. То се получава обикновено когато правите секс и седалището е по-високо разположено от главата.

Някои жени се оплакват, че им се случва и без да правят секс. На работа, когато стават от стола си, по време на йога, когато са изправени на раменете си с краката нагоре и в други случаи.

Това вече е срамотно. Няма как да обясните на околните, че не пускате газове. В един от форумите участник дава съвет, който може да се окаже полезен поне в случаите, когато жената очаква, че това може да й се случи. “Пробвайте да си сложите тампон”, казва изобретателна жена.

Пръцкащата след буен секс вагина не би трябвало изобщо да се смята за излагация, но много хора се сконфузват. Някои споделят и какви други изключително срамотни неща са им се случвали, докато са лудували между завивките.

Много по-страшно от това да произведете звук с женския си полов орган е наистина да се изпуснете. Понякога под напора на енергичните действия човек може да отърве положението. Нежелана флатуленция в пиковия момент на страстта може да се получи в зависимост от състоянието на организма и от това какво сте яли последно. На всичкото отгоре такива случки често се съпровождат и от ужасна миризма.

“Изпразних се толкова силно, че пръднах”, споделя млад мъж, докато два-три реда по-надолу в същия форум жена разкрива, че го е направила, докато партньорът й правил кунилингус.

За да избегне това, 38-годишната Корина никога не прави сутрешен секс. “Сутрин рано още не се е задействал метаболизът ми, не съм ходила до тоалетна. Откъде да знам какво може да се случи?”, аргументира се тя. Всеки организъм е различен и не е задължително нейното правило да важи за всички. Но като цяло човек може да е най-спокоен, ако се е изходил овреме и се е въздържал от бобови култури през последните 5-6 часа.

Но да пуснеш гълъба, докато правиш креватна гимнастика, далеч не е най-ужасното. Много по-страшни неща стават, ако се съди по изповедите на най-различни анонимни в интернет. (Малко са хората, които биха разказали за резила си пред широката общественост.)

Най-големият ужас на хората, решили да пробват анален секс, са именно разказите как някой се е наакал експлозивно, след като е бил уважен през задното отверстие. Да се изходиш в такъв момент, е не само срамно. Можете да си представите картинката - оцапаните чаршафи, миризмата... Затова, когато четете съвети как да правите анален секс, едно от първите неща е как да избегнете подобен инцидент.

Споменаваме бегло, че на някои им се е случвало да се напишкат. И двата проблема, свързани с нежелано удовлетворяване на естествените нужди, могат да се превърнат в благословия при двойки, които си падат по именно това отклонение в секса - скатофилията. Другото му име е копрофилия и означава да изпитваш сексуално удоволствие при наблюдаването на фекалии или от самия процес на изхождане.

Ако искаме да ги предотвратим, просто гледаме да не сме “пълни”, преди да правим секс. Като заговорихме за пълнота, по-закръглените са особено чувствителни, ако се случи да се счупи креватът.

Те намират, че е изключително унизително, ако леглото не издържи и се прекърши от подскачането върху него. Да оставим предразсъдъците настрана. Освен за спане креватите служат и за да можем спокойно да се отдадем на буйната си страст. Тоест би трябвало да ги правят достатъчно издръжливи дори за над стокилограмови любовници. Щом се е строшила, това значи, че или въпросната мебел е некадърно направена, или двойката е била твърде разгорещена - в което, както и да го погледнем, няма нищо лошо.

Много жени, а и мъже намират за твърде засрамващо, ако на него му спадне ерекцията. Мъжете се чувстват недостатъчно мъжествени. Жените пък си мислят, че не са привлекателни, и затова така се е получило. Най-вероятно тази е последната от 18-те други причини за несполуката, затова не е нужно да се укоряват.

“Едно от най-гадните неща е да “изплюеш” омекнал пенис от вагината си”, споделя 27-годишна жена.

“Един път по време на секс установих, че съм имала гъбички.” Това е най-срамният спомен на 26-годишна висшистка от Кюстендил.

Ужасно са се чувствали момичета, на които неочаквано е дошла менструацията, докато са правили това-онова в НЕГОВИТЕ чаршафи. И да продължим с разказите на нежния пол. “Бях забравила, че не съм си правила коламаска.” За завършек е срамната история на Детелина, 17-годишна.

“Повърнах, докато му правих орална любов.”

Колкото и да е отвратително, това не може да се сравнява със следното: “Кихнах в лицето на партньорката и едновременно се насрах.”

Мнозина смятат, че едно от най-притеснителните неща в секса е да ги спипат, като най-неприятно е да ви видят децата или пък родителите например.

Част от изброените случки едва ли някога ще сполетят именно вас. Но всички те са се случвали в действителност и продължават всеки ден да срамят млади и стари любовници. И въпреки тях хората в активна възраст продължават да правят секс. Може би защото всъщност “в секса няма нищо срамно”, както пише един от участниците във форума по темата.

СЪВЕТИ

1. Вагината пръцка, когато е разположена по-високо от главата по време на секс. Ако чак толкова се смущавате от това напълно естествено явление, просто избягвайте такива пози.

2. За да не ви се случи да изпуснете газове, внимавайте какво ядете, преди да се хвърлите с някого между завивките. Лакомията не води до нищо положително в секса, само може да заспите в най-разгорещения момент. Ако пък гладувате, за да избегнете инцидент, тогава може червата ви да започнат да куркат. Това също е доста засрамващо.

3. Употребата на алкохол и забранени субстанции, като кокаина, може да направи мъжа неспособен любовник. Това е потискащо както за него, така и за партньорката, която пък се чувства недостатъчно силно желана. Алкохол - да, но не повече от 50, максимум 100 мл за кураж. Другото води до некадърен, безпорядъчен пиянски секс.