Николета показа бебето, досега се страхувала от уроки

Архив Пловдив

10-09-2012, 13:54

Снимка:

сп. Жената днес/ 24 часа

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Плеймейтката се страхувала някой да не погледне отрочето й с лоши очи

Изключително съм щастлива, че едва пет месеца след раждането, мога вече да покажа на всички вас малката Никол, с която заснехме семейна фотосесия, кадрите от нея можете да видите в списание "Жената днес".

 Това е написала в социалната мрежа Фейсбук плейметката Николета Лозанова, предава "24 часа".

Николета и дъщеря й Никол са двете чаровници снимани в топли, кафеникави, есенни юанси, като младата майка за пръв път не набляга на сексапил или изваяни форми, а на премерена девическа усмивка.

В интервюто Николета Божинова споделя своите страхове като майка. Оказва се, че Николета, която обожава да се показва, всъщност пази дъщеря си от чужди погледи. Плеймейтката се страхувала някой да не погледне отрочето й с лоши очи, като именно това била причината лицето му да се крие така стриктно.

"С Валери имахме уговорка да не показваме малката, докато не поотрасне. Знам, че малките деца са податливи на уроки и се страхувахме за нея", споделила страховете си плеймейтката. Явно тя е променила мнението си или пък вече смята дъщеричката си за достатъчно голяма, за да я снима за списанието.

"За да съхранявам енергията си, са ми нужни сили. Когато имам толкова недоброжелатели, трябва да се пазя!", допълва още плеймейтката, без делата на която не минава ден в медийното пространство.

За да се предпази от всички лоши погледи и помисли, Николета ползва стари езически ритуали. Тя окичила ръката на щерка си с червен конец, който, както гласи поверието, пази от уроки.