Добро утро, Пловдив!

Архив Пловдив

12-09-2012, 06:32

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Иван Иванов

Всичко от Автора

Къде, кога, какво се случва в града на тепетата

В 9.30 в парк-хотел “Империал” ще се проведе кръгла маса „Национални системи за сертифициране на качеството и устойчивото развитие в туризма“.

В 10 ч. районният мюфтия Осман Хилми и председателят на джамийското настотелство Ахмед Пехливан ще дадат пресконференция в пресклуба на БТА на пл. “Централен” 1. Темата е: Проблемите с вакъфските имоти и Джумая джамия.

В 11 ч. кметът на район “Източен” Петър Петров ще инспектира строителните дейности в района. В момента е в ход мащабна програма за изграждане на тротоари в кв. “Чайка”. Инспекцията започва от пазар “Чайка” до Макдоналдс срещу Аграрния университет.

В 11.30 ч. в централата на ВМРО-НИЕ на ул. “Гладстон” 13 пресконференция по актуални политически проблеми ще дадат областният председател на ВМРО-НИЕ и общински съветник Слави Георгиев и членът на ръководството на партията Борислав Инчев.

В 11.30 ч. започва пресконференцията на съветниците от Съюз за Пловдив в офиса на партията на бул. “Мария Луиза”. Темите са свързани с предстоящата сесия на ОбС-Пловдив.

В 12 ч. в пресклуба на БТА на пл. “Централен” 1 ще се проведе пресконферениция на имами от Пловдив, участващи в Инициативен комитет на мюсюлманите.

В 18 ч. във фоайето на Общински съвет – Пловдив, ул. “Авксентий Велешки” № 20, ще бъде открита изложба “Време” на Петър Стоянов.

В 19.30 ч. в лобито на Новотел Пловдив програмният директор на Дарик радио Константин Вълков ще открие изложба фотографии с любопитни моменти от работата на пловдивския екип на медията по случай 15-ия рожден ден.