"Бели нощи с Йоана" се завръщат още по-бели

Архив Пловдив

12-09-2012, 17:37

Автор:

Йоана Тодорова

Всичко от Автора

Всяка дама може де стане звезда, просто ни пишете

След прекрасно лято и дълга ваканция БЕЛИ НОЩИ С ЙОАНА се завръща в ПловдивУтре и на телевизионния екран. Подготвили сме ви много и интересни изненади. Новият сезон започва с промени, а за читатели и зрители ще има доста предизвикателства.

За всички вас, които тайничко са си мечтали да изживеят една незабравима нощ, в която звездата ще сте Вие, стартира новият проект „ЕДНА БЯЛА НОЩ НА...” . 

Екип от специалисти ще се погрижи да преобрази участничките. Най-добрите стилисти, гримьори и коафьори ще се постараят за вашия перфектен външен вид и ще ви подготвят за специално организирано парти, в което звездата сте Вие. Всеки един от Вас ще има възможността да изживее своята БЯЛА НОЩ. За участниците в този проект  ще има много атрактивни подаръци! Условията – изпратете ни писмо на адрес belinoshti@gmail.com с Ваша снимка и споделете „Защо искате да изживеете ЕДНА БЯЛА НОЩ?”

Christian of Roma ще бъде верен партньор на “Бели нощи с Йоана”. Очаквайте с нетърпение първите звездни промени. Всеки от Вас може да стане част от нашия проект, просто ни пишете!