Кой влиза в къщата на ВИП Брадър

Архив Пловдив

13-09-2012, 13:57

Автор:

Мария Зверева

Всичко от Автора

От неделя ще можем да следим живота на първата група брадъри, втората ще влезе в понеделник

Списък със знаменитостите, които ще участват в този сезон на VIP Brother, пусна meganews.bg. И имената на ВИП персоните са:

Багата, Черната Златка, Ирен Кривошинева и синът й Владо, Елена Йончева, Мариана Попова, Орлин Павлов, Фънки, Люси Дяковска, Юлиян Константинов, Иван Ласкин, Маша Илиева, Любо Ганев, Кристина Патрашкова, Соня Колтуклиева и Юлияна Дончева. И разбира се, Памела Андерсън.

Не е изключено сред съквартирантите да бъдат и Башар Рахал и победителят от „Сървайвър” – Николай Мартинов, като, разбира се, това засега са само предположения. Знае се също, че Николета Лозанова все още се чудела дали иска.

Най-пикантни подробности ще бъдат разкрити в Къщата, знае се отсега. А за Памела пък е известно, че няма да подлежи на елиминации и ще участва в няколко мисии. 

От неделя ще можем да следим живота на първата група брадъри, втората ще влезе в понеделник. Предаванията ще са от 20 часа, лайф  ще бъде в неделя и понеделник. Водещ ще е добре обиграният в коментирането на „Биг Брадър” Ники Кънчев.