Звездният тим на ветераните се разправи с Ямбол - 9:1

Спорт

13-09-2012, 00:00

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Дрийм тийма на Бургас, воден от капитана Ганчо Ефтимов не даде никакъв шанс на съперника за изява и доминираше през цялото игрово време на мача

Страхотен мач изиграха ветераните на Мастер, селектирани от футболист №1 на Бургас за 20 век Златко Янков.

Неговите избраници разгромоха тима на домакините от Ямбол с 9:1 и дадоха сериозна заявка за шампионската титла на страната. "Дрийм тийма" воден от капитана Ганчо Ефтимов не даде никакъв шанс на съперника за изява и доминираше през цялото игрово време на мача.

Три гола за победата отбеляза Пламен Крумов, който със сигурност може да облече екипа на който и да е професионален клуб и да бъде титуляр във всяка среща. Отлично му импонираха Милен Георгиев и Мирослав Косев, които добавиха по две попадения. Тошко Киселичков и Антон Спасов пък вкараха по едно за крайната победа.

Много силно игра халфовата линия и защитната формация на тима, които отнемаха топката на противника още в неговото поле. Зрителите в Ямбол видяха спектакъл, който със сигурност няма скоро да се повтори, а отборът на Бургас показа, че неговите амбиции за шампионска титла не са само обещания.

Пътят обаче преминава през задължителна победа над тима на Стара Загора. Мачът е другия четвъртък и най-вероятно ще се играе в Сливен.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен